Lockdosor & Lockmedel

Lockdosor & Lockmedel


Utforska vårt sortiment av lockdosor och lockmedel av hög kvalitet.
Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig. 
 
Cass Creek Ergo Predator lockdosa, Elektronisk
Cass Creek ™ Ergo Elektronikska lockdosor har riktiga/verkliga ljud med en volym på 85d...
399 kr
Harmon Brunstig Älgko, Lockmedel
Syntetiskt lockmedel som luktar precis som äkta urin från en brunstig älgko. Mer ko...
219 kr
 


Hos oss på milar.se hittar du effektiva lockdosor och lockmedel av högsta kvalitet. Allt vilt söker åtel och foderplatser där de har den snabbaste och enklaste tillgången till foder, salter och mineraler som de behöver för att trivas. I vårt sortiment finner du välbeprövade och kända tillverkare bakom samtliga lockbeten och våra ständigt återkommande kunder till dessa produkter talar sitt tydliga språk. Lockjakt har de senaste åren blivit ett allt populärare jaktsätt då det är en jakttyp som lämpar sig bra för den ensamma jägaren och mindre grupper. Hur gör man för att lyckas locka in en älg? 

Jaktformen kan bjuda på mycket spänning och fina skottlägen och gör man det på rätt sätt, på rätt plats och vid rätt tid finns det en stor chans att du får en jaktupplevelse som du sent kommer att glömma. Hos oss hittar du utrustningen för lockjakten och till de flesta produkter följer det även med en instruktion. Nu kan du bli en av dem som upptäcker fördelarna med lockdosor och lockmedel.

Lockdosor
Här hittar du elektroniska lockdosor från Cass Creek samt syntetiska lockmedel från Harmon Scent. Mycket effektiva och kompakta lockdosor med ett ergonomiskt grepp.
Enkel att använda, en av/på-knapp samt en knapptryckning för det ljud du vill använda. Cass Creek ™ Ergo Elektronikska lockdosor har riktiga ljud med en volym på 85db. Ljuden är av hög kvalitet och är effektiva för att locka in de djur du önskar. Ergo har fem stycken lockljud på varje enhet (en knapp för varje ljud) samt steglös volymknapp vid tummen. Finns för älg, rådjur, räv, kråka, vildsvin och predatorer.


Lockmedel

Harmon tillverkar de mest avancerade syntetiska lockmedelen som finns på marknaden. Omfattade tester har gjorts för att säkerhetställa att de syntetiska urindofterna luktar mycket och fungerar minst lika bra som äkta urin. Att locka till sig djur med urindofter är bevisat ett mycket effektivt sätt eftersom att bla revirmarkerande djur alltid undersöker andra individers revirmarkeringar. Några exempel på användingsområden kan vara lockjakt, pass/vakjakt, fällan, fotografering etc. När det används för att locka in djur vid tex lockjakt, pass/vakjakt så hjälper lockmedlet även att dölja din egna doft och djuret får inte vittring av dig.