Kylboxar - Fritid

Kylboxar


Upptäck vårt noga utvalda sortiment av kylboxar med högsta kvalitet. Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig.


Kylbox CoolFreeze CDF 36
Dometic CoolFreeze CDF 36 är en kyl- och frysbox, av högsta kvalitet som fungerar bå...
6560 kr
Köp
Info
Kylbox CoolFun CK 40D Hybrid
Dometic Coolfun Hybrid är en effektiv kylbox för ditt fordon som både kan kyla och ...
4985 kr
Köp
Info
22
Kylbox Mobicool MV27
Kylboxen MV27 från Mobicool kan rymma 4 st 1,5 litersflaskor eller 40 st cl-burkar! Drivs fr&...
895 kr (1145 kr)
Köp
Info
Kylbox TropiCool TCX 21
Med Dometic TropiCool TCX 21 får du en termoelektrisk kylbox av mycket hög kvalitet som ...
2825 kr
Köp
Info
Kylbox TropiCool TCX 35
Dometic TropiCool TCX 35 är en rymlig termoelektrisk kylbox med energiklass A++. 230 V altern...
3475 kr
Köp
InfoHos oss på milar.se hittar du ett noga utvalt sortiment av kylboxar med högsta kvalitet. Oavsett om du planerar att resa några timmar eller dagar, är en pålitlig kylbox ett måste. Vi tillhandahåller elektriska kylboxar, termoelektriker eller kompressorer som är kraftlösa kylboxar med extremt effektiv isolering. Om du har ström och planerar att lämna under en längre tid, erbjuder vi elektriska kylboxar som uppfyller dina behov. Eftersom dessa kylare är kompatibla med de flesta eluttag kan du använda dem nästan var som helst i världen. Beroende på var du planerar att stanna kan du välja mellan tre olika kyltekniker: termoelektriska, absorptions- eller kompressorsystem.


Att tänka på när du köper en eldriven kylbox

De vanligaste teknikerna för kyla är: kylboxar med kompressor, termoelektrisk kylbox och kylbox med absorbtion. Kompressorkylboxar är extremt kraftfulla och kan erbjuda en enastående kyla även vid extrem omgivningstemperatur. En termoelektrisk kylbox är lätt och erbjuder inte bara kyla, – den kan även ge värme! Absorptionskylbox drivs med gasol och fungerar oavsett var du befinner dig, oberoende om det finns tillgång till el eller inte.

Elektroniska kylboxar - Kompressor eller teromoelektriskt system?

Välj elektriska kylboxar efter omgivningstemperatur. Om du vill kunna hålla din glass fryst i extrem värme, behöver du köpa en kylbox med kompressor. Om du letar efter elektriska kylboxar för användning i kallare klimat, bör en termoelektrisk kylbox som kyla på upp till 20°C under din omgivningstemperatur vara tillräckligt.


Kylbox för 12 V fordon

12 V fordons kylbox är utformad för att manövreras genom kontakten på 12 V cigarettändaruttaget under resan för att hålla mat och dryck kalla eller varma. Den är utformad för användning på vägen och kan enkelt laddas i din bil. Den mest lämpliga elektriska kylboxen för din bilresa är den termoelektriska kylboxen. Med den termoelektriska bilkylboxen kan du ta med mat och dryck hemifrån istället för att köpa längs vägen. Lätt, stort lagringsutrymme, liten storlek jämfört med andra elektriska kylboxar, vilket sparar utrymme. 12 V kylbox är en idealisk produkt för bilresor, vilket sparar tid och pengar. 


Kylbox med kompressor

Även under de hetaste sommardagarna kan en kompressorkylbox kyla eller frysa innehållet. Dessa elektriska kylboxar är lämpliga för din mobila användning, fritidsfordon, båtturer eller grillkvällar hemma, då kylboxen med kompressor kan anslutas till strömförsörjningen och ge tillfällig lagring av mat och dryck. Jämfört med andra typer av elektriska kylboxar är en fördel med kompressorkylboxar att de inte bara ger bärbar kylning utan också kan användas som bärbara kylrum! Frysen använder 12/24 V DC och 100-250 V AC-kylboxen med kompressor är också kompatibel med solcellsdrift! Som en av de mest tekniskt avancerade elektriska kylarna på marknaden kan temperaturen i vår CFX -serie styras med sin WiFi -app.