Myggmedel - Fiske

Myggmedel


Undvik mygg, knott och fästingar genom att använda myggmedel. Observera att vissa myggmedel inte ska användas på små barn, följ alltid anvisningarna på förpackningen. Har du några frågor?
Kontakta oss så hjälper vi dig. 

14
BUSHMAN DRYGEL 75ML
Bushman har en behaglig och neutral doft och skyddar mot mygg, knott, fästingar, flugor och a...
125 kr (145 kr)
Köp
Info
21
BUSHMAN PUMPSPRAY 90ML
Bushman har en behaglig och neutral doft och skyddar mot mygg, knott, fästingar, flugor och a...
115 kr (145 kr)
Köp
Info
 


Hos oss på milar.se hittar du myggmedel av högsta kvalitet. Myggmedel är det mest klassiska sättet att skydda dig från myggor. Mygg avvisas genom att använda myggmedel som avger signaler som mygg inte tycker om. Myggmedel finns i olika genomföranden. Vi erbjuder myggmedel från bushman i spray och gel. Myggmedlet ska smörjas in noga på oskyddad hud där du riskerar att bli stucken. Myggmedel ska bara användas på begränsade områden. Inte över hela kroppen.

Klä dig i ljusa kläder som inte sitter åt. Mygg gillar inte ljusa ytor och de når inte att sticka dig om du har en löst sittande skjorta. Var noga att hela kroppen är täckt. Det är lätt att glömma nacken eller fötterna. Kombinera med myggmedel.

Om du är allergisk mot mygg är det myggans saliv som du reagerar mot. Hur mycket man reagerar på ett myggstick är individuellt. Det är honan som sticks. Hon behöver extra mycket protein när hon ska producera ägg. Till vardags äter myggorna, både hanar och honor, blomnektar.

Hur länge skyddar myggmedel?

Några timmar håller effekten av ett vanligt myggmedel. Buschman uppger att skyddet räcker upp till 15 timmar, och att tidsvariationen beror på vilken art av mygga det gäller och om det till exempel är hög luftfuktighet eller inte.

Allmänna rekommendationer: Undvik kontakt med ögonen, öppna sår eller slemhinnor. Blir din hud irriterad ska du genast sluta använda medlet. Myggmedel är en typ av bekämpningsmedel som ska vara godkända av Kemikalieinspektionen och ha klass 3. Följ anvisningar på förpackningen.