Arbetsbelysning - Belysning

Arbetsbelysning


Upptäck vårt sortiment av högkvalitativ arbetsbelysning som täcker upp de flesta behov för dig som behöver pålitlig belysning.
Har du några frågor? Kontakta oss.

Nordic Lights Scorpius GO 420 Flood 28W
Scorpius GO 420 är lättare i vikt än det ursprungliga Scorpius-arbetsljuset, och lj...
1195 kr
Köp
Info


Hos oss på milar.se hittar du ett noga utvalt sortiment av arbetsbelysning av hög kvalitet från ledande varumärken. Vårt utbud av arbetsbelysning är anpassade efter alla typer av fordon som personbilar, transportbilar, lastbilar, entreprenadmaskiner, lantbruksmaskiner, snöröjnjingsfordon, fyrhjulingar och släpvagnar. Arbetsbelysning är belysning som vanligtvis monteras på ett arbetsfordon för att få rätt ljus i rätt vinkel. Arbetsfordon brukar ofta vistas i miljöer där lamporna får ta mycket stryk i form av vibrationer och stötar, därför är just LED-lampor ett bra alternativ eftersom de är väldigt tåliga. Kör du fordonsmaskiner i skogen eller där det inte finns någon annan belysning så vet du att bra fordonsbelysning är ett måste. 

I vårt sortiment av arbetsbelysning hittar du alla arbetslampor som vi rekommenderar för arbetsfordon och närliggande arbetsbelysning. Är du osäker på vilken modell som passar ditt fordon bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig.